19. veebruar 2013

Inimese sõbralikkus bussipeatustes

Minu arusaamist mööda on olukord aastatega muutunud oluliselt paremaks ja bussipeatuseid koristatakse üldiselt hästi. On kohe pikalt puhtaks tehtud ja ei mingit üle hangede ronimist. Sellegipoolest ei ole ma rahul meie peatusega "Haabersti", mis asub linnast tuleval suunal Haabersti Rimi ees. Täna ootasin seal perearsti juurest tulles bussi nr 21, mis käib harva ja nii oli aega uudistada, milline on olukord selles peatuses. Masendavalt konarlik, jäine ja puudub ka platvorm, millelt bussi saaks astuda. Ka madalapõhjalisse bussi tuleb turnida, sest sõidutee on ühel tasapinnal bussiootealaga. Kirjutasin oma murest ka Tallinna kommunaalametile. Äkki muutub midagi paremaks. 2 pilti tegin ka, et olukord oleks kaardistatud. Keskpäeval oli küll rahvast vähe bussi ootamas.


Kirjutasin kommunaalametile, et kasutan ühistransporti ja olen erinevatel aastaaegadel näinud, et probleeme tekitab linna poolt tuleval suunal Haabersti ühistranspordipetus, kus peatuvad bussid nr 4 ja nr 21. Nimelt puudub peatuses platvorm, millelt bussi astuda. Samuti on raskusi seal ratastooliga sisenemisel ja lapsevankrite bussi tõstmisel. Täna hommikul seal bussi nr 21 oodates oli peatus jäätunud ja konarlik, sest kõik autorataste alt kandub kaarega peatusesse. Mulle tundub, et see on ohtlik, libe ja porine ning jäätunud ooteala. Palun leidke võimalus seda olukorda seal ühistranspordipeatuses parandada, sest seal peatuvad paljud teisedki bussid ja rahvast on seal pidevalt. Osalt on see tingitud ka sellest, et bussi nr 21 graafik on hõre ja bussiliiklus on ühesuunaline. Minu ettepanek oleks kaaluda selle 2 suunaliseks muutmist, sest paljud koolilapsed peavad pikalt ootama, et lõunal koju saada.  Lisan ka olukorrast pildid, mis on tehtud täna keskpäeval. Kas on võimalik teada saada millal need tööd teostatud saavad?

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...