5. juuni 2018

Meie reisiblogi: kõik teed viivad Rooma ja Arkoga Arco linna. Mägedes 9

9. päev. 11. juuli 2017.
Täna oleme taas vara ärkvel ja naudime jälle minu rõõmuks rannamõnusid. Ujumiskalossid jalas ja kohe poole muretum elu. Arko teeb oma vajalikke ja kiireid tööasju nig saadab arveid ja aruandeid. Mina loen rõdu peal raamatut. Kl 14 ajal otsime telefonist kohta kust saaks mägedes kondliga sõita. Arkol on sellel reisil unistus saada mägedes õhutrammivaguniga sõita ja ta räägib, et see tema unistus. Hiljem selgub, et tegelikkuses on ta paarkümmend aastat tagasi Rootsis sõitnud küll. Valevorst. Ligipääsetavus on olemas, ostame edasi-tagasi pileti ja maha ei soovigi minna. Ratastooliga pääseb liftiga platvormile ja sealt saab edasi otse vagunisse sõita. Mäed ja järv ja käänulised teed on ilusad. Rohkem infot Dolomitide rattapargi kohta leiad siit https://www.facebook.com/DolomitiPaganellaBike/.
Seal on ka jalgrataste laenutus ja mõned sõidavad ratastega mäkke, pärast tagastavad rattad aga enne saavad veega väljas parkla servas rattad mullast puhtaks pesta. Kõige pealeikka oskavad itaallased mõelda. Õhtul jalutame linna peal, sest siis on suur päevakuumus taganenud. Päeva läbisõit on mul jäänud kahjuks märkimata, sest kohe ei viitsinud eisimuljeid vihikusse kirja panna ja nii see täpsustama jäi. Arkol kindlasti on kirja pandud.

























































Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...