7. juuni 2018

Meie reisiblogi: kõik teed viivad Rooma ja Arkoga Arco linna. Tagasi koju. Austrias 15

15. päev, 17. juuli 2017.
Täna ärkame vara ja pakime oma asjad kokku. Sooja on hommikul +15 c. Õnnitlen ka hommikul
Arkot ning täna teeme terve päeva kestva sünnipäeva Arkole. Kl 7.43 ületame Austria riigipiiri 1148 meetri kõrgusel. Teadmiseks, et Austrias on kütus märgatavalt odavam kui Itaalias. Aga ilm on jahedam. Hommiku kohv koos munavormi ja singiga sööme Mc Donaldsis ja kingin Arkole õhupalli. Ta küll on selline häbelik aga ikkagi sünnipäev. Pidu. Kl 10 jõuame Saksamaale.  Lõunat sööme Nürnbergi ja Arko teeb välja. Toit maitseb hea ja ette toodud taldriku täis on hiigelsuur. Prae nimi on Barbeque Haven. Järgi jäi seda toitu, sest rohkem ei mahtnud kõhtu. 
Joon ka külma õlut Arko terviseks ja Arko tervitab vastu coca colaga, millele on lisatud sidruniviil. Pärast käime ühes riiete poes ja ostame kaasa riideid, sest kui Saksamaal on allahindlused, siis need on ikka väga soodsad. Õhtuks jõuame Dresdeni alla ja tanklas teeb Arko maasikakooki ja kohvi välja. Pole paha, mulle maitseb. Arko ostis samast tanklapoest Jägermeistri taskupudeli ja teeb ka ööseks lõhnad juurde. Tegelikkuses see vist kõhurohu eest. Jääme ööseks samasse tanklasse ja lasen Arkole tahvelarvutist Jami sünnipäeva laulu. On ju Arkol kord aastas sünnipäev. Kesksuve, ilusamail aastaajal. Ma kohe kadestan teda aga kui on sünnipäev, siis olen ka osaline. Arko loeb telefonist saabunud õnnesoove ja ronime voodisse. Päevane läbisõi on 614 km.

































Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...