12. oktoober 2012

Sügis käes, sügis käes...

Lehti aina langeb aga päike oli täna kohe eriti mõnus ja paitas soojalt. Selle nädala kokkuvõtteks saaks öelda, et läks korda. Bussikoondisest helistati juba ja vabandati ning sain teada, et bussi testiti ja kõlbulik, kuid paremat pole saada. Pidid sellised vanemad bussid kasutuses olema tipptundidel ja kui validaatorid ehk kaardilugejad ei tööta, siis trahvi ka ei tehta. Praegu on see testperiood ja vigaseid lugejaid jääb vähemaks. Probleemiga tegeletakse ja kui mina soovin, et ka meil buss nr 21 tihedamalt sõidaks, siis on vaja kirjutada Tallinna Transpordiametisse ja öelda, et vajadus on aga bussi tuleb kaua oodata. Näitena toodi välja, et Mäepealse uute majade elanikud tegid kirju ja nüüd siis 1.detsembrist sõidab buss tipptundidel 15 minuti järel. Päikesepaistel on päris tore oodata, kuid üle 10 minuti oodates hakkab ajast kahju. Koju jalutan pikemat teed pidi, sest buss otse koju ei too, vaid sõidab ringiga. Täna siis jalutasin ja tegin ka pilte. Eks ma siis teen selle kirja ja kutsun teisigi kodanikke üles - inimesed olge valvsad ja suhelge, kirjutage muredest linnavalitsusele. Tahan ka sellise tiheda graafikuga bussiliiklust.


Ja veel on hästi tore see, et meie bussipeatusesse ilmus praktiliselt ilma akendeta (lihtsalt ongi klaasid eest ära!) ootepaviljon. Vähemalt on katus pea kohal ja ei pea vihma käes kössitama nagu mingi märg harakas. Aitäh mehed!Oma selle sügisese esimese tatise nina ja kurguvalu sain ka kätte ja nüüd siis tilgutan kurgurohtu. Ja vaatamata streikivatele meditsiinitöötajatele sain ka oma analüüside vastused teada ja selgi korral oli kõik ideaalselt korras. Ei mingit puukentsefaliidi viirust ega kilpnäärme talituse kõrvalekaldeid ei ole. Hea seegi. Ideaalne naine olen ja soovitati palju juua vett ja siis novembrist tarvitada D-vitamiini jne. Eks siis tellisin juba sünnipäevakingi ära ja Arko oli täitsa nõus seda soovi täitma. Seniks õpin ja koostan oma erialase praktika õpimappi. Ja ootan Arkot Rootsist koju. Homme siis hakkab sõitma ja pühapäevaks ongi Eestis tagasi. Nii tore, nii tore.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...