23. oktoober 2012

Vabaduse väljaku tunnelist

Saatsin 8.10.12 kirja Tallinna Vabaduse väljaku tunneli taas kord remondis oleva invatõstuki kohta. Täna oli jälle liikumispuudega inimestel asja Linnavalitsuse Spordiametisse ja taaskord oli seal sellel tõstukil silt AVARII!

Kaua võib, sest miks pole teisel pool teed, nt Harju tn pool invaparkimiskohti ja sinna saamiseks on see invatõstuk pidevalt remondis. Samas on invaparkimiskohad tasuta, linna alal, vaid Roosikrantsi tn otsas. Me teeme tööd MTÜdes vabatahtlikkuse korras ja ei peaks invaparkimisele maa-aluses parklas peale maksma. Lihtsam variant oleks sinna valve (kaamera) panna, et see tõstuk pidevalt katki ei läheks. Ja kui läheb katki, siis selle kohta tuleks silt juba liftiustele panna, et inimesed ei peaks oma energiat kulutama ratastoolis tunnelis seiklemisega. Kui võimalik, siis sinna võiks kaldtee planeerida, oleks odavam ja vargakindlam variant, sest ka lapsevankriga ja muude vahenditega on sealt trepist kehv alla ja üles minna. Millal see tõstuk Vabaduse väljaku tunnelis tööle pannakse ja ära remonditakse? Kas me oleme nii rikkad, et osta odava kvaliteediga asju! Ja neid siis aina remontida, parandada ja sulgeda ja avada.

Ja vastuse sain päris kiiresti juba 11.10.12:


Vabandame tekkinud kahetsusväärse olukorra pärast! Kahjuks on invalifti uksehingede süsteem väga nõrk ja tihtipeale hinged väänduvad ning purunevad. Otsisime lifti varuosade tarnijatelt tugevamast metallist uksehinged mis paigaldatakse 42 nädala alguses. Loodame, et sellist olukorda enam edaspidi ei teki!
 
Lugupidamisega, Ivar Lindpere, AS Tallinna Tööstuspargid juhataja 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...