9. september 2009

9.09.09 - miks on tänane päev maagiline ja eriline?

On jah maagiline ja eriline, sest minu jaoks oli tänane päev katastroof! Esiteks sai Arko Vabaduse väljakul 500 krooni ulatuses parkimistrahvi, sest Muinsuskaitseameti ja Kaitseministeeriumi ametnikega kohtumise ajal, mis oli üle 1,5 tunni pikk ja toimus Vabaduse väljakul tõmbetuules, tehti talle tsekk selles väärtuses.

Ja see polnud veel päeva lõpp. See oli suurte jamade algus. Kella 16.40 paiku sain tundmatult numbrilt mobiilile kõne, milles naishääl teatas, et sõitis minu lapsele otsa. Selgus, et oodatakse kiirabi ja peaksin minema Tallinna Lstehaiglasse. Tormasin kappakul auto juurde ja kihutasime lubatud kiirusel aga venides valgusfooride all, Mustamäe poole. Ja ennnäe imet jõudsime kohale enne kiirabi. Tee peal helistasin veel sellele tundmatule numbrile tagasi ja küsisin kuidas olukord on ja sain teada, et poeg uimane, peahaavaga aga kontaktivõimeline autoavarii ohver. Niivõrd, kuivõrd. Sõber andis telefoni edasi kiirabiarstile, kes teatas, et liiguvad lastehaigla poole. Võtsin lapse kiirabi pealt vastu ja toetasin siis pojakest. Õmmeldi ja tohterdati, hambad puru ja muhkusid ja kriime andis kokku lugeda. Nii kahju aga kurb tõsiasi, et ka 14 ja poole aastale peab meelde tuletama, et valgusfoori tuli peab olema roheline ja kodu kõrval peab ettevaatlik olema. See siis lühidalt ja ärge paluge veel kord seda jama ümber jutustada.

Positiivne on asja juures see, et hästi viisakad ja rahulikud olid nii Tallinna Kiirabi kui ka Lasteahaigla arstid ja õed. Nii hoolivad, asjalikud ja rahulikud. Ja veel poja jäeti lastehaiglasse tilgutite alla traumaosakonda ja käisin veel kella 20 ajal tunnikese tema voodi kõrval istumas. 2 moblat katki aga peaasi see, et laps selle suure jama juures veel tervete luudega ja küll need sääred, pea ja hambadki korda tehakse. Ilusat koliaasta algust teile ja rääkige veel ja veel ja veel oma lastega. Kuigi jah sõpru oli vist terve lastehaigla ümbrus täis.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...