19. september 2009

Männi pargis kmpaaniat tegemas


Tegelikkuses oli 19.september laupäev ja Mustamäel laadapäev. Tsirkust ja leiba, poliitikat ka. Päeva alustas Gerd Tarandi sms, mis kutsus Männi parki kella 11:30ks. Läksimegi, sest eelnevalt olin lubanud minna koos klapplaua ja taburetiga. Kui veel eile õhtul ja öösel vihma sadas, siis täna oli super lahe suveilm. See oli meelitanud rahastki Männi parki.

Kohal olid mitmed erakonnad, liha ja kalamüüjad, suveniiride ja pudipadiga kauplejad. Ja ka meie sotsid olid kohal. Isegi Jüri Pihl, Peeter Kreitzberg ja paljud teised. Jagasime oma punase telgi juures kampaanialehte, õhupalle ja pastakaid, võtmehoidjaid. Inmesed nautisid melu, suhtlesid ja veetsid tervislikult vaba aega. Üks proua ütles, et küll on hea, et sel aastal pole plakateid linnatänavatel. Nii ilus oli kuulda. Eks siis jõudu nii valitavatele kampaaniateks ja valijatele oma tarkade otsuste tegemisel.

Pilte näeb siit:

Seniks tänu Gerdile ja Arkole, kes koos minuga kauneid hetki jäädvustas.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...