5. september 2009

Lähenevad kohalikud valimised


Jah, kandideerin minagi. Sel korral juba tean rohkem, oskan ja suudan enam. Olen osalenud erinevates aruteludes ligi aasta jagu. Ettevalmistusigi olen alustanud ja täna külastasin Riigikogu. Põhjuseks ikka valimiste eelsel ajal läbi viidud meedia teemaline koolitus. Eks ikka selleks, et kuulda targematelt ja panna midagi kõrva taha. Võrrelda, arutleda ja tutvuda nendega, kes veelgi uuemad inimesed erkonnas. Koolitajateks olid meie erakonna liikmed Carol Ojasoo ja Indrek Saar. Jah meedia on väärt relv, millel omad positiivsed ja ka negatiivsed küljed. Kui raha vähe, siis on palju uusi innovaatilisi lahendusi, mida edukalt ära kasutatakse.

Kasulik oli veel seegi, et avastasime, et üllatavalt palju(6!) oli meid mustamäelasi koos. Tegime siis pärast ühed kiired "mõttetalgud" omavahel ära. Kui algselt oli meie nägemus, et tahame blogi oma mustamäe kohalike omavalitsuse valimiste kohta, siis nüüd tegi üllatava! pakkumise Gerd Tarand ja lubas oma meediakanalit meiegagi jagada. Eks näis, mis sellest kujuneb. Õnneks on tal palju lugejaid ja seegi on hea mõte. Noored ikka mõtlevad kiiremini, neil on rohkem vaba aega, püsivust ja huvi Internetis istuda.

Gerd Tarandi blogi on siin: http://www.gerdtarand.eu/

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...