29. aprill 2010

Rahvatants Kaera-Jaan


Täna, 29.aprillil on rahvusvaheline tantsupäev. Meie armas tantsuõeptaja Kaie Seger tuletas veel peale kella 12 päeval meelde, et kell 13:05 Vikerraadiot tuleb kuulata. Sammud said ju selgeks möödunud aasta Nõmme Kultuurimajas linetantsu jõulupeol, kui Kaie meie need püüdlikult seleks tegi. Seekord siis tegelesin tööaaslaste kaasamisega. Kutsusin neid oma tuppa 4 aga Natasa pani jooksu, häbenes vist, minu hullupöörast ideed. Möödunud suvine tantsupidu tuli kohe meelde. Ja ootan esmaspäeva, et tantsida saaks.

Panin YuTubesse otsingusse kaerajaan, eriti lahe oli see trepitantsuna.
saamud seled ja tantsima. Põrand minu töö juures rappus ja raamatud tantsisid riiulites kaasa. Naljakas oli aga mina, Tiiu ja Marika selle kaerajaani tantsuga hakkama saime. Nalja ja head tuju jagus õhtuni. Huvitav kui mõni klient oleks uksest sisse astunud. Normaalne. Head tantsupäeva!

Uudisteski näidati.Vikerraadio kodulehel oli selline nuppuke: Rohkem kui kaks tuhat Eesti inimest on rahvusvahelise tantsupäeva puhul lubanud Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi üleskutsel tantsida kaerajaani. Pärnu rahvatantsuansambel Kajakas korraldas välk-ringreisi linna lasteaedades ja koolides.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Super. Tere tulemast ka Facebooki kaerajaani gruppidesse.

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...