26. august 2010

Tulemas Invamess 2010

Meie teeme messi. Raepressilt siis selline uudis:

Raepress, 26. august 2010

Taas tulekul invamess

Tallinna Puuetega Inimeste Koda korraldab puuetega inimestele, nende omastele ja valdkonna spetsialistidele suunatud invamessi.
„Invamess 2010“ eesmärgiks on suurendada teadlikkust teenustest ja toodetest, mis aitavad parandada puuetega inimeste igapäevast toimetulekut.
Invamessil on võimalik tutvuda abivahendi- ja meditsiinifirmade toodetega, rehabilitatsiooniasutuste teenustega, õppimisvõimalustega, puuetega inimeste ühingute tegevustega jpm.

Messi käigus saab osaleda mitmetes töötubades, mille teemadeks tervislik toitumine, lapsehoiuteenus ja intervallhoid, universaalne disain, esmaabi, id-kaardi koolitus, digitaalne fotograafia nägemispuudega inimestele ja kunstitegevus. Avatud on pimekohvik ja pimenäitus. Ühtlasi on külastajatel võimalik sotsiaal- ja õigusalast nõu saada. Kavas on ka puuetega inimeste elu kajastav filmiprogramm.

Invamess toimub 1.- 2. oktoobril Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (Endla 59). Mess on avatud 1. oktoobril kella 13-19 ning 2. oktoobril kella 11-16. Külastajatele on mess tasuta. Invamess 2010 läbiviimist toetavad Tallinna Linnavalitsus ja Hasartmängumaksu Nõukogu.
Vaata lähemalt: http://www.tallinnakoda.ee/1,124

Lisainfo:
Tallinna Puuetega Inimeste Koda
tel. 656 4048
e-post: koda@tallinnakoda.ee
http://www.tallinnakoda.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...