9. august 2010

Tuulevaiksel ööl Raplas 8.8.2010

Eile õhtul oli Raplas väga lahe kontsert "Tuulevaiksel ööl", kus oli äikesetorm ja paduvihm, mis meid üle valas ja tehnika riki keeras. Olime kohal juba 2 tundi varem, et saada häid istekohti, sest Arko ratastoolis seisvate inimeste eest pärast miskit ei näe. Kohtasime seal tuttavaidki Matit, Helit ja Isabellat ja 2 tädi, kellele olime lubanud pärast tagasi Tallinna viimist. Aga saime lisaks viimase rea istekohale ka boonusena vihma. Nii palju siis tuulevaiksest ööst, kus piksenooled taevast pooleks käristasid ja vihma ning tormi tunda saime. Välgunooli sähvis igas suunas ja vesi voolas ja voolas möödam inu valget seelikut, mis ümber minu lookles. Ei aidanud fliistekk ka, kuid pakkus vähemalt kaitset tuule eest.

Alguses oli kõik parem ja Jaan Tätte rääkis oma lugusid elust ja laulis oli lugusid. Udupasun oli ilus kuulata ja kui naised lavale ilmusid, siis aina paremaks läks. Aga niiskus ja vihm tegid oma tööd ja nii see helitehnika rikki läks ja tagant ära kukkus. Õnn, et Liisi peale elektrilöögi saamist veel jätkata suutis. Tuulevaiksel ööl laulu sai erandkorras paar korda lauldud ja rahvas laulis kaasa ja toetas esinejaid. Osa kontserdielamusest jäi siiski poolikuks , kuid lahe oli Rapla kontserdi sellegi poolest. Tublid esinejad vaatamata helitehnika ära kukkumisest. Maarja-Liis ja Liisi Koikson olid nii andekad taustalauljad, et naera või puruks ennast! Jaan Tätte ja Marko Matvere olid aga tuntud headuses. Tore kontsert oli ja peale kontserti ei tahtnud autodekolonn, mis Tallinna suunas lookles, kuidagi lõppeda. Pealinna rahvas tahab ka linnast maale saada ja väikelinnades kontserdil käia.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Üks halva kvaliteediga ilus mobiilivideomeenutus eilsest:
http://www.youtube.com/watch?v=dYoFrTzbPzQ

Tiia Tiik ütles ...

ilus oli see kaunis hetk, mis eile õhtul möödus.

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...