3. november 2010

Mustamäe Halduskogu koosolek 2 11 10

Mustmäe Halduskogu koosolekul otsustasime kooskõlastada Sipelga tn 3 kinnistu detailplaneeringu eskiisi, mida tutvustas MLOV linnamajanduse osakonna juhataja Enn Allikmäe. Aktsiaselts EA RENG projektijuht Indrek Kõlu andis meile täiendavaid selgitusi hoone planeeringust.

Seejärel järgnesid Tallinna Mustamäe Gümnaasiumi, Tallinna Mustamäe 1.Lasteaed-Algkooli, Tallinna Lasteaed Pallipõnni, Tallinna Lasteaed Vesiroosi, Tallinna Lasteaed Kiikhobu, Tallinna Männi Lasteaia ja Tallinna Lasteaed Delfiini arengukava kooskõlastamised. Tänu nende koolide ja lasteaedade arengukavadele olen saanud palju rohkem teavet ja informatsiooni lasteaedade õppetöö, eriõppe suundade, ühisürituste, koostöö ja kollektiivi töökuse kohta. Leian, et iga lasteaed on eriline, paljudes neis on midagi ühist ja mõni suund hoopis uuendusliku lähenemisega. Arvan, et lapsed on Mustamäe lasteaedades heades kätes ja tahavad rõõmuga lasteaeda tulla. Otsustasime kooskõlastada kooli ja lasteaedade arengukavad.





Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...