30. november 2010

Mustamäe Halduskogus 30 11 2010

Täna toimus Mustamäe Linnaosa Halduskogu koosolek Mustamäe Linnaosa Valitsuses. Koosoleku päevakord oli 9 punktiline. 1. ja 2. punkti all oli Kadaka tee 42H ja Laki tn 11 kinnistu detailplaneeringu eskiisi kooskõlastamised, mida tutvustas maanõunik Aldo Aadamsoo. Selgitusi andsid ka projekteerijad. Piltide järgi tundusid päris uuenduslikud lähenemised ärihoonetel. Tööstusrajooni tulevad uued ärihooned ning lammutatakse palju vanu laohooneid, mis on minu arust parem variant selle piirkonna uuendamise heaks.

Siis järgnesid Tallinna Lasteaia Õunake, Tallinna Männikäbi Lasteaia, Tallinna Rõõmupesa Lasteaia, Tallinna Kadaka Lasteaia ja Tallinna Allika Lasteaia arengukavade esitlused direktorite poolt ja otsustasime kooskõlastada. Probleemid olid üldised: vanad hooned, mis vajavad remonti ja renoveerimist, tugiteenuste osutamine erivajadustega lastele ning sobitusrühmade ja erivajadustega laste rühmade õppetöö korraldamine, lumekoristus lasteaedade ümbrusest, parkimiskohtade puudus ja lastevanemate pikad tööpäevad, öörühma kasutamine pikkade õhtutundideni või öösiti ning kakskeelsete laste integreerimine Eesti ühiskonda. 8. Punkti all heakorratööde korraldamisest Mustamäe linnaosas ei räägitud, sest vahetult enne halduskogu koosolekut sain Rein Orgilt kirja, et ta on haigestunud. Muid küsimusi sel korral ei arutatud. Selle aasta viimane Halduskogu koosolek toimub detsembris.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...