16. detsember 2013

Kutse hooldajate infotunnile 18.12.13



Käesoleva 2013.aasta viimane Tallinna omastehooldjate kokkusaamine toimub 18.detsembril algusega kell 13.00 Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuse saalis, aadressil Endla 59. Käisime 2012.aastal väikese grupi omastehooldjatega Tartus sotsiaaltöö konverentsil. Seal esines väga sisuka ja toreda ettekandega EELK Tallinna Jaani koguduse õpetaja Jaan Tammsalu. Kevadel sai juba varakult temaga kokku lepitud, et ootame teda meie detsembrikuu kokkusaamisele külla.


Lisaks on külla kutsutud mälutreeningute korraldaja ja Tapa omastehoolduse eestvedaja Anu Jonuks, kes viib läbi seekord jõuluteemalise treeningu. Tänu Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuametile, kes rahastab meie kooskäimisi, saame pakkuda ka väikeseid üllatusi! 

Kui teil on mõni tuttav, kes hooldab oma lähedast või lähedane-tuttav, kes on seotud omastehooldusega - siis katsuge korraldada nii, et saate koos tulla. Ja alati on oodatud meie endised tugigrupi liikmed.

 Palun võimalusel ette teatada oma osalemisest tel 555 00 290 või e-posti
aadressil: pirjo@inkotuba.ee Kohtumiseni! Pirjo Vaarmaa

Lisainfo Pirjo Vaarmaa, projektijuht, MTÜ Inkotuba, tel 555 00290, e-post:



Tugigrupp kohtub 2013.aastal iga kuu kolmandal kolmapäeval ja on mõeldud inimestele, kes hooldavad oma lähedast. Kooskäimisi toetab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...