17. detsember 2013

Mulle anti tänukiri Tallinna parim sotsiaaltöötaja 2013

Eile, 16.detsembril 2013 loeti Tallinna raekojas ette järgmised read ja seejärel anti mulle tänukiri Tallinna Linnavalitsuse poolt Tallinna parima sotsiaaltöötaja 2013 kohta. Olen õnnelik, et sellise suure tunnustuse osaliseks sain. Aitäh töökaaslased, kliendid, sõbrad, minu pere ja sotsiaaltöötajad. Mul on hea meel teiega koos töötada ja elada. 

Koja invatakso koordinaator ja sotsiaaltöötaja Tiia Tiik pälvis Tallinna linnalt aasta sotsiaaltöötaja tänukirja. Tiia on Tallinna Puuetega Inimeste Kojas töötanud invatakso koordinaatorina alates 1999. aastast. 

Tänu Tiiale on Koda olnud oluliseks linna koostööpartneriks puuetega inimeste transpordiküsimuste korraldamisel. Lisaks taksoteenuse koordineerimisele on Tiia pidevalt nõustanud kliente muudes sotsiaalküsimustes ja töötanud Kojas viimastel aastatel lisaks sotsiaaltöötajana. Tiia on kaasa aidanud organisatsiooni arengule inimesena, kellega saab alati nõu pidada, kes mõtleb probleemidele kaasa ja pakub konstruktiivseid lahendusi ning suudab keeruliste olukordade lahendamisel säilitada objektiivse hinnangu andja rolli. Tiia on inimene, kellel on alati olemas oma arvamus ja julgeb seda ka välja öelda kui vaja. On toetav meeskonnaliige ja tunneb muret organisatsiooni käekäigu pärast. Tal on hea sotsiaalne närv ja empaatiavõime, mida läheb klientidega suheldes hädasti tarvis.

Tallinna parimad sotsiaaltöötajad pidasid Raekojas jõulupidu

Abilinnapea Merike Martinson võttis Tallinna raekojas vastu linna tunnustatumad sotsiaaltöötajad, 11 parimat neist said linnavalitsuse tänukirja.

Linnavalitsuse vastuvõtule oli kutsutud 120 sotsiaaltöötajat Tallinna linnaosadest, hallatavatest sotsiaalasutustest ja mittetulundusühingutest; tänukirja pälvinud on silma paistnud oma hoolivuse ja  pühendumusega või teeninud tunnustuse pikaaegse vastutustundliku töö eest. Linnavalitsuse tänavuse tunnustuse pälvsid  Toomas Ora Kesklinna linnaosavalitsusest, Kai Keller Põhja-Tallinna linnaosavalitsusest,  Katre Runtal Mustamäe linnaosavalitsusest, Maie Takel Kristiine linnaosavalitsusest ja Olga Vassina Nõmme linnaosavalitsusest; Iivi Hindpere Tallinna Laste Turvakeskusest, Inga Kurismann Iru Hooldekodust ja Anni Vaher Tallinna Perekeskusest; Tiia Tiik Tallinna Puuetega Inimeste Kojast, Janne Jerva Eesti Pimemassööride Ühingust ja Kaspar Sild Tallinna Hoolekandekeskusest. 

Tunnustatud pälvisid koos tänukirja ja raamatuga ka kutse Estonia kontserdisaalis 20. detsembril  toimuvale Tallinna linna poolt korraldatavale kontserdile. 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...