4. august 2010

kõik blokib 100ga ...

Pean vist pea blondimaks värvima, nüüd ja kohe. Ma ei saa aru, mis värk see on. Kõigepealt läks eelmisel nädalal Swedbanki pin-kalkulaator lukku. Käsime Rocca al Mare pangakontoris reedel ja seal ka ei saanud klienditeenindaja aru , mis värk see on. Alles kevadel vahetati vana pinkalkulaator välja, sest oli teine nii palju tööd teinud, et aku/patarei sai tühjaks. Sain uue kalkulaatori koos 3-leheküljelise kasutusjuhendiga. Igaks juhuks, kui ei oska pin-kkalkulaatorit kasutada. Ahhaaa - juba 4 aastat vist kasutan aga nüüd hakkama ei saa. Koju jõudes kohe ei viitsinud panka sisse minna ja siis kui eile proovima hakkasin ja kaks korda oma pinkoodi sisestasin kalkulaatorisse oli see blokkis. Ülekanne jäi tegemata ja pean uuesti panka minema. Ja see pole veel kõik.Siis läks hoti postkast luku ja siis veel rate konto. Tule taevas appi. Ma ei saa ju nii blond olla, et sellised jamad kõik mnuga juhtuvad. Täna siis koos Arko abiga sai e-mailinduse korda aga panka pean küll tagasi minema. Õnneks pangakaart töötab aga kui on pin-kalkulaator, siis id-kaardiga ikka makseid teha ei saa. Loodan, et see kellele pean ülekande tegema veel kannatab oodata. Mina aga hakkan pead värvima kuiks on nii turvaline elu, et isegi oma raha ei saa kulutada.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no asi peab ikka "tihendis" olema mis tooli ja arvuti vahel on. Rate konto(juba selle olemasolu) ja hoti lukku laskmine korraga tõestab juba seda. ja mis loll jutt see on, et kui on PIN-kalkulaarot siis ei saa id-kaardiga maksta? saab küll - selleks tuleb ka algselt id-kaardiga sisse logida, mitte kalkulaatoriga. Juuste värvimisest pole siin küll kasu - vaimselt vaid võib-olla.

Tiia Tiik ütles ...

nüüd asjad korras ja töötavad

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...