29. juuni 2011

Vanema õe sünnipäev

Täna on Tiiul sünnipäev ja ta on selline õnnelik inimene, kellel on alati suvisel ajal sünnipäev, kesk päikeseid ja lilli. Kadestan teda sellepärast, sest minu ja kaksikõe sünnipäev on novembri lõpus ja siis on alati pori, pimedus või vihm. Haruharva on lumi maas aga suvesooja, kirevaid lilli ja päiesesära on vähe. Minu varased lapsepõlve mälestusedki on seotud Tiiu sünnipäevadega, sest siis on alati pidu ja kokku tulevad sugulased, sõbrad, töökaaslased ja lapsed. Tänagi laulsime talle töö juures ja soovisime õnne ja kallistasime. Palju õnne!

See on olnud nii juba aastaid ja tegelikkuses saame hästi läbi ja hoiame kokku. Viimati olime kolmekesi koos minu poegade koolide lõpetamisel, kuid sellel kokkusaamisel oli natuke mõru maik küljes. Just siis kui õnnitlesime lapsi tuli kaksikõde lagedale oma pommuudisega, milleks oli tema salapulmad päev varem. Meid lihtsalt ei kutsutud, sest seda ei pidanud noorpaar vajalikuks. Olid vaid lähimad sugulased ja meie õega nende hulka ei passinud. Solvuma ja mossitama pani see asi aga mis möödas see möödas. Eks peab nüüd harjuma sellega, et asjad on nii nagu on. Õnne noorpaarile ja päikeselisi päevi. Pilte riputati vaatamiseks üles ja siit üks nende pilt ongi:

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...