4. juuni 2011

30. Vanalinna päevade ratastoolisõit

Pildil: kiireim pikamaa sõitja Ain Villau.
Täna korraldas Tallinna Invaspordiühing 30. Tallinna Vanalinna päevade ratastoolisõitu. Keskpäeval startisid Shnelli tiigi ääres 1) nõrkade kätega mehed, 2) tugevad mehed, 3) naised ja 4) elektriratastoolide kasutajad. Ratastoolisõitu käis avamas vanalinna päevade peakorraldaja ja projektijuht Indrek Sarapuu.
Mina projektijuhina rääkisin rajast, sõidusuunast ja vabatahtlike raja ääres abiks olemisest ja palusin võistlejatel olla tähelepanelikud ja mõistlikud - õnneks nii see läkski ja kõik sõidud sujusid suurepäraselt, ohutult ning katkestajaid ei olnud. Vahepeal turgutasime endid päikesepaistel A le Coq vaarikamaistelise joogivee ja Premia jäätistega. Autasustamisel said 3 esikohta medalid koos Elioni ja Elisa kaelapaeltega, diplomid ja vanalinna päevade juubeliraamatud. Esikohad said täiendavalt laevareisid Tallinkilt . Teise koha saavutanud ning lohutusauhinna said ka kõige suurem pingutaja kinopileti näol, siis kui Forumi kinodes on ratastoolis külastaja tasuta piletiga, siis ta saab sõbra või abistaja kaasa võtta ja koos kinno minna. Sellele jägnes vavatahtlike tänamine ja kehakinnitus, mida toetasid Mamma ja Tere AS. Sellised positiivsed muljed selle aastasest ratastoolisõidust, kus meil oli hästi palju abilisi, toetajaid. Pikk organiseerimine ja sponsorite otsimine sai täna kuhjaga õnnestunuks lugeda.

Täname südamest kõiki sponsoreid ja Tallinna Kesklinna Valitsust, kelleta poleks üritus toimunud ning 12 tublit vabatahtlikku ja osalejaid Tallinnast, Viljandist, Jõgevalt, Raplamaalt, Kuusalust, Kiilist jm ning pealtvaatajaid. Erilised tänud Eglele ja Mari-Annile abi ja mõistmise eest. Boga tegi videot ja meie pere jäädvustas parimad hetked piltidena.
Fotod leiate siit.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...