14. detsember 2019

Värviline oktoober

Tuletasin meelde, et mida siis sai tehtud oktoobris. Fredy Markuse 4seks saamisest ka kirjutasin ning ratastoolitaksodest olen ka jõudnud kribada. Aga tegime veel midagi. Käisime Arkot Haapsalus vaatamas. Kunstiakadeemias käisime ka Katrin Pauluse korraldatud ekskursioonil. Siis oli veel töökaaslastega diskgolfi mängimine Keila terviseradadel. Arko emal Lindal oli sünnipöev. Võtsime sinna kaasa ka Fredy, sest noored korteriomanikud tegrlesid kolimisega ja neil oli lapsehoidjat vaja. Vaatasime ka nende uue kodu üle. Nii tore ja hea meel on, et lapsed ei pea enam kolima üürikorteritesse või ajutiselt maale aga nüüd elavad pojad koos laste ja naistega Pääskülas ja Sääses. Oma kodu on ikka suur asi ja eks seda kodu sättimist ja sisustamist veel jätkub.
Tallinna linnas vuravad uued ratastoolitaksod ringi. Teenuse osutajaks on AS Tulika Takso. Sõidukid on mugavamad, turvalised, sest ratastoolis klient on turvavööga kinnitatud ja ka ratastool on põranda küljes rihmadega kinni. Taksoarve eest saab maksta pangakaardiga, sularahas või viipemaksega. Taksojuhid on tublid ja annavad  teenindades parima.
Oktoobris tegime Ultikaga suuti reisiplaane ja novembris põrutame kolmekesi juubrlituurile. Juba ootan seda puhkust ja pakin kohvrit. Arko loobus vabatahtlikult meie seiklustest aga härra A tuleb kaasa. Päike veel paistab ja õhk on soojem, kui tavaliselt oktoobris. Suutsin oma telefoni ära lõhkuda kui voodi peale panin aga telefon töötab ja kassi süüks ei aja.
Veel oh seda õnne - ma võitsin FB loosis rehvivahetuse ja käidime rehviabc saamas kiiret ja kvaliteetset tööd.
Halloween oli ka ja Liisa Maria tuli kõrvitsaga külla. Oli hirmus küll, kui õhtu joojsul käus läbi 5 kampa pommijaid, kellele kommi ja mandariine jagasime.





















































































































































































Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...