17. juuli 2014

Kiirblogimise viimane viies päev

Just selline Arko ongi, rõõmus, südamlik, rahuloev, mõistev ja mõtisklev, tubli ja mõnus Eesti mees. Veel kord palju, palju õnne ja kallistusi! Foto on tehtud minu poolt, 13.juunil 2014 Vooremaal, Saarejärve kaldal mändide all.


 Täna siis olen jõudnud 5. kiirblogimise päeva, mis ühtlasi jääb ka minu poolt viimaseks päevaks. Oma tänase ja viimase teatepulga annan Marju Reismaa -le ja ootan, et sa siis viiel järgneval päeval blogid ja igal õhtul teatepulga üle annad järgmistele sõpradele. Hommikuni ei kannatanud oodata ja nii soovisin kallile Arko Vool -ule sünnipäevaks õnne südaööl, et olla ikka esimene. Õieti tegin, sest hommikul tekkis kohe õnnitlejate järjekord aga mulle sellised järjekorrad eriti ei meeldi. Tõin koju siis roosipõõsa, punast veini ja punast kala, kohupiimakeeksi Pagaripoiste oma ja panin sellele 4 küünalt. Arko ikkagi 40+ ja ma arvan, et 43 küünalt ta ära puhuda ei jaksa. Hakkas kohe puhuma aga ma hüüdsin stopp ja palusin ka midagi soovida. Täna siis saatsin töö juurest laagrilised ühe auto ja Termaki bussiga teele ning töötasin kuni õhtuni. Õnnetuseks sõitis kaasa ka minu pikk sai, mille ma küll kodust kaasa võtsin aga mis Arko autosse jäi. Keetsin siis kohvi ja pakisuppi ning näkitsesin ka piparmünditükkidega piimashokolaadi. Päris hea, peeaegu sama hea kui Saare kiivi-rohelisetee jogurt, millega maiustasin õhtul kodus. Koju tulin bussiga ja bussipeatusest koduni on 800 m ning selle aja jooksul on tore jalutada, mõtelda oma mõtteid ja imetleda Tanuma tn aedasid ja nuusutada erinevaid lõhnu - takjate, kuivatatud soolakala, pärnade ja lillede lõhna. Nuusutamise vahepeal ehmatas mind koer, kes vaikselt haugatas. Kodu juures jalakäijate- ja jalgrattateel märkasin kraavipervel ilusaid lillasid lilli ning kodus ootas mind kirsijäätee. Uus maitse ja mulle maitseb. Arko on laagris aga ma pole üksi, sest noorem poeg jõudis ka koju. Koostöö tulemusena valmib ahjus Arko sünnipäeva pizza, mille me kahekesi ära sööme. Mina panen edaspidi pilte ja pikemad jutud panen oma blogisse. Kes viitsib see võib lugema tulla.











Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...