22. november 2015

3

Väike printsess sai vahepeal juba 3. kuuseks ja tegelikkuses toimus see juba oktoobrikuu 27.päe. val. Kuigi mu selg oli nii haige, et ei kannatanud eriti liikumist ja liigutamist, kuid võtsin ennast kokku ja Arko viis mind autoga Mustamäele. Emme tuli koos tibuga vastu ja mõlemad olid rõõmsad nagu ikka. Viisin Liisa Mariale Mikihiirega värvilise palli ja paar kolisevat aga see eest huvitavat taaskasutus mänguasja. Mari-Liis pakkus kooki, mis oli just selleks tähtpäevaks tehtud ja tähistasime seda 3kuu möödumist. Jääb vaid imestada kui kiiresti need tillukesed inimesed kasvavad ja kuidas nad arenevad ning oma armsaid käekesi sätivad. Kass oli ka kohe ennast ligi ajamas, et ka tema oma paid kätte saaks. Laps on terve, usin jalutaja ja pai laps.
Sellesse 3. kuu sünnipäeva järgsesse aega mahtus ka isadepäev ja Liisa Maria 1. laevasõit Saaremaale, kus noored perepuhkust ja sauna ning mullivanni mõnusid nautisid. Tore, et nad ka vahel meile külla jõuavad ja siis sööme ning nunnutame beebisid, sest õnneks ta meid ei võõrasta. Oleme teda koos Arkoga hoidnud ja nii on noored vanemad saanud koos uisutama minna. Laps on mänginud, maganud ja siis ongi juba vanemad tagasi tulnud. Tore, et lapsed ikka samas kandis elavad ja neid tihti näeme. Pildid on minu, Arko ja noorte endi tehtud.






























   

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...