1. juuli 2017

Reisiblogi: Egiptuse lood 9. Kairost Hurgadasse ja koju

Kairo reisi väsimus on veel sees aga saabki see talvepuhkus läbi ja hakkame lahkuma. Õhtuks kodus. Peale kiiret hommikusööki, lipsame toast läbi ja võtame veel viimased päikesekiired kaasa ja sulistame merevees ja jätame Egiptusega hüvasti. Buss viib meid lennujaama ja ongi kõik. Ilus oli. Otsa sai. Eks ootame järgmisi reise aga selleks peab kuni suveni tööl käima ja puhkuseplaane tegema. 
Arko küsib, et kas peab mulle talvejope ka kaasa võtma aga ma arvan, et elan üle selle autoni kõndimise. Lepime Ulrikaga kokku, et laulame Arkole seda laulu: külm on, krdi külm on... Tervitusi toome palmisaarelt! Hommikul lubab ilmateade kuni +31 C. Issand kui palav mul on. Samal ajal on Tallinnas – 2 C. Soojakraadide vahe 30 C.  Sööme oma hommikusöögi ära ja teeme paar võileib lennukisse kaasa. Pakime kohvrid ja lipsame veel tunnikeseks mere äärde. On palav ja tuulevaikne ning kärbsed hammustavad meid. Põgeneme põlvist saati vette ja jalutame meres. Ilus on aga otsa saab meie Egiptimaa reis. Kl 11 saabub buss, mis meid lennujaama sõidutab. Lennujaamas sujub kõik kiiresti, ostame pähkleid ja komme. Lennukist saab joogivett ja varsti oleme lennukis ning lendame koju. Lend kestab 6 tundi. Tallinnas ootab juba Arko ja tema õnnelikku naeratust on ikka mõnus näha. Kallid, musid ja juba mu hambad külmast plagisevad. Tänan Ulrikat ja härrat ning varsti olemegi kodus. Küll kodus on ikka hea olla. Arko on teinud lihapraadi ja soojendab mulle glögi. Meie reis on õnnelikult ja turvaliselt otsa saanud. Pisikesed reisikillud panin siia blogisse kirja. Seda juttu täiendavad värvikad pildid.
Egiptusesse tahaks tagasi minna, sest seal on palju avastamata maad, bazaarid ja saffarireisid. Boonuseks ideaalne kliima ja päikesepaiste.  Kl 18:05 jõuab lennuk Tallinna. Lendu ootamas, passikontrollid tehtud.  Ootame juba lennukisse pääsemist ja teeme viimased sisseostud. 
Küll on tore koju tulla ja siin lumises ja lörtsises linnas oma igapäeva eluga jätkata. Seniks päikest! 



























Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...