29. august 2018

Hea teada: SKA Tallinna klienditeenindus kolib ajutiselt uuele aadressile

Sotsiaalkindlustusameti Tallinna klienditeenindus on reedel, 24. augustil remondi tõttu suletud ja klientide vastuvõttu sel päeval ei toimu. Alates esmaspäevast, 27. augustist asub Tallinna klienditeenindus ajutiselt Endla 13 ruumides.
„Seoses Tallinna klienditeeninduse remonttöödega kolime oma Endla 8 hoones esimesel korrusel asuva klienditeeninduse ajutiselt Endla 13 hoonesse,“ rääkis sotsiaalkindlustusameti klienditeeninduse juht Anu Polberg ning lisas, et uus maja on kohe üle tee ja klientidele lihtne leida.
Tallinna klienditeeninduse remonttööd kestavad kolm kuud. „Loodame, et meie uutes ruumides tunnevad ennast tänu kaasaegsematele töötingimustele pärast remonti mugavalt nii kliendid kui ka töötajad,“ lisas Polberg.
Homme, 17. augustil on kolimise tõttu suletud ka sotsiaalkindlustusameti Paide klienditeenindus. Ameti Paide klienditeenindus ja kontor kolib endisesse maavalitsuse majja aadressil Rüütli 25, kus teenindatakse kliente alates 21. augustist.
Küsimuste korral saab infot sotsiaalkindlustusameti infotelefonilt 6121360 või meiliaadressilt info@sotsiaalkindlustusamet.ee.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...