13. detsember 2011

Kutse meie fotonäitusele


Teisipäeval, 13. detsembril kell 15.00 avame Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (Endla tn 59) Tallinna Invaspordiühingu projekti “Praktiline fotograafiakoolitus puuetega inimestele” fotonäituse. Näitusele esitasid oma fotod 6 puudega inimest ja tööd on jäädvustatud ajavahemikus oktoober - detsember 2011.
 Näituse peateemaks oli „Sügis linnas“, kuid võis esitada ka hobikorras valminud looduspilte. Meie koolitajaks oli Aron Urb, kelle käe all toimus 4 õppepäeva, kus meid juhendati, saime teha praktilist tööd, hindasime ja vaatasime tehtud pilte ja näpunäidete jagamisega.
 Projekti eesmärgiks oli suurendada teadlikkust fotograafiast ja arendada oskusi oma kaamera kasutamisel ja pilditöötluses, mille tulemusel suurenes kursusel osalenud puuetega inimeste oskus kasutada oma loomingulist ja intellektuaalset potentsiaali.
 Leiame, et koolitus täitis oma eesmärki, sest osalejatena saime palju kasulikke teadmisi ja praktilisi oskusi ning soovime oma fotosid ka teistega jagada.  Fotograafia on ala, millega saab tegeleda iga  puudega inimene ja oma oskusi arendada.  Märka ja pildista ilu enda ümber.

Näitus jääb avatuks kuni 31. jaanuarini 2012.
 Täname võimaluse eest!
           Rita Goruskina                              Jelena Pipper
 Peeter Mägi                                   Tiia Tiik
           Arko Vool                                      Ester Kukkur

1 kommentaar:

Ingrid ütles ...

Tagantjärele kiidan ma Sinu fotot 31.oktoobri sissekandes, kus Arko sõidab sügiseses metsas ratastooliga. See on nii kvaliteene ja nii sisukas foto, et võiks kusagilt võistluselt küll auhinna koju tuua. :-)

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...