10. detsember 2011

Meid pandi tähele, meid tunnustati

Eile toimus Raplas Eesti Invaspordi Liidu aastalõpupidu, kus tunnustati parimaid sportlasi, võistlejaid ja võistkondi, ürituste korraldajaid, treenereid. Anti välja aktiivsema sportlaste tiitlid. Ja tänukirja sain minagi koos Arkoga - EIL ürituse jäädvustamise eest. Aktiivsema sportlase tiitel tuli ka Tallinna Arko Voolule erinevatel spordivõitlustel osalemise eest ja tunnustati meie Tallinna Invaspordiühingut hästi korraldatud võistluste eest.  
Mul on tõesti väga hea meel selliste tunnustuste meie tegusa MTÜ üle, kuid mul on kahju, et ma ise sellel üritusel osaleda ei saanud. Aga mis teha, kui on vaja teha valikud. Neid valikuid me teeme päris tihti ja nii valisin minagi oma haridustee jätkamise. Seoses sellega olen ma nädalalõppudel hõivatud magistriõpingutega ja suhtun ülikoolis käimisesse täie pühendumisega.  Tiitlid tõi Arko ja Rita koju ja tänukiri ilutseb riiulil aga üks õige eesti mees unustas lilled Raplasse maha. 
Aitäh Eesti Invaspordi Liit - oli teguderohke 2011 euroaasta.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...