13. august 2012

Omastehooldajate infotund 15.08.2012


Peale suvepausi kohtume jälle 15.augustil 2012 ikka samal kellaajal - algusega 13.00 ja samas kohas - Endla 59 (Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses). Kuna meeleolu on veel suvine, siis keerulisi teemasid me ei seekord ei käsitle. Eesti on tulvil huvitavaid inimesi ja seekordseks külaliseks on Eesti Muusikateraapia Ühingu esinaine-muusikaterapeut-psühholoog Annely Starkopf. Annely räägib sissejuhatuseks ülevaatlikult sellest teraapia vormist ja kutsub meid helidemaailma rännakule. Muusikateraapia ei eelda muusikalisi teadmisi, ega musikaalsust - nii, et kõik on oodatud! Ja nii nagu tavapäraselt kestab meie kokkusaamine 1,5-2 tundi ja tee-küpsised ootavad teid juba saabudes. Kel huvi ja võimalust, saab enne kokkusaamist lugeda internetis lisa muusikateraapiast, ühingust ja Annelyst:

Rõõmsate kohtumisteni ja võtke kaasa ka oma tuttav omastehooldaja:) Lisainformatsioon: Pirjo Vaarmaa, projektijuht, MTÜ Inkotuba tel 55500290, koduleht: www.kuivaks.ee  Omastehooldajad saavad kokku 2012.a. iga kuu kolmandal kolmapäeval, üritus on tasuta.  Kooskäimisi toetab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...