14. august 2012

Jüri Ratase jalgrattavõistlusele!

Sõbrad - kas lähme 1.septembril kell 11.00. Kuulutus on leitav siit. Üritus on tasuta Ma pole elu sees käinud jalgrattaga aja peale sõitmas. Kiiver mul on ja kui Haaberstis ja Kakumäel harjutada, siis on 10 km võimalik maha sõita. Samas kevadel läbirääkimised jüri Rattaga olid mõnusad. Ratastoolikad - kiivrid valmis ja sõidame! Täna rääkisin juba Aulit ELIList  pehmeks. Ta kohguaeg kasutab lumevabal ajal jalgratast.


Auli kuulutas nii: Esimest korda on Jüri Ratase rattavõistlustel, mida peetakse 8. korda, kavas ka ratastoolisõit. Kevadel käis Jüri Ratas meiega nõu pidamas, kas tema ettepanek võiks olla meie inimestele vastuvõetav. Loomulikult olime kindlad, et meie ägedatele ratastoolivõiduajajatele on see sobiv väljakutse. Loodan väga, et me ei eksinud! Loe allpool olev kutse hoolega läbi ja registreeri või tule mõnusalt aega veetma! Mina igatahes registreerin end naiste rattadistantsile.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...