2. märts 2015

Töömess toimub Nordea Kontserdimajas 4.03.2015

Soovitan minna ja saada ülevaade tööturu olukorrast, teenust võimalusi, sest hoone on ligipääsetav. Sissepääs Solarise keskusest. Eelnevalt olen ise osalenud Rahvusraamatukogus ja nägin ise kuidas tööotsijatega tehti tööintervjuud ja kutsuti tööle. Tasub minna kohale ja ise järele uurida. 

04.märtsil 2015 toimub Nordea Kontserdimajas (Estonia pst 9) TALLINNA JA HARJUMAA TÖÖMESS KEVAD 2015
Osalevad erinevad Tallinna ja Harjumaa ettevõtted, kutsekoolid, töövahenduse võrgustik EURES ja Eesti Töötukassa. Samuti  pakume messil ka karjäärinõustamist ning kohapeal on ka Maksu- ja tolliamet, Tööinspektsioon ning Rajaleidja. Messil pakutakse nii hooajatöid kui ka püsivaid töökohti. Samuti leiavad sealt tööpakkumisi suviseks koolivaheajaks tööd otsivad noored. Kõigil tööotsijatel on võimalik saada ülevaade pakutavatest töökohtadest ning kandideerida sobivatele ametikohtadele.
Sissepääs messile on tasuta. Uksed on avatud 10.00-16.00.
Täpsem info osalejate kohta töömesside kodulehelt www.toomess.ee
Tule kohale, tutvu ettevõtete ja ametikohtadega ning küsi tööandjalt lisainfot huvipakkuva töökoha kohta! Aitame leida töö ja töötaja! 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...