20. oktoober 2016

Meie prints Fredy 1. sünnipäev Lool

Alles see oli kui me seda poissi ootasime ja ootasime. Siis ta tuli 8.oktoobril 2015.aasta hommikul ja sellest ilusast päikeselisest päevast on märkamatult aasta möödunud.  Ja milline imeline ja vahva ja põnev aasta see on olnud. Poiss on arenenud ja käputab ringi, hüüab mulle UHHUU ja naeratab kavalalt. Ega ta eriti minuga lepi, sest tahab ikka oma emme kukil ja seljas elada. Väike aga tubli. Samas on 2,5 kuud vanem onutütar ka mängukaaslaseks, kuid nende ühine mängimine on pigem üksteiselt asjade eest ära tõstmine või siis koputab Liisa Maria Fredy Markusele asjade või peoga vastu pead. Eks ole need ajad ees veel, kus saab koos mängida. Aga tore on kui lapsed kõik koos oma peredega külla tulevad. Siis saab elutuba rahvast täis ja lõbus on. Teeme koos süüa ja vaatame telekat ja lapsed kolistavad mööda kappe ja riiuleid. Imestan ikka kuidas mul nii vedanud on, et ühe aasta sisse mahtus, täpsemalt 2,5 kuu sisse, 2 pisikese lapselapse tulemine. Mina olen rõõmus ja õnnelik vanaema. Elu kiire ja nii need lapsed iseenesest kasvavad ja möllavad. Tulge jälle ja möllame ja jalutame.

Ja nüüd Fredy Markuse sünnipäeva peost, mis toimus Loo Kultuurikeskusese pihlakobara toas ja laste mängutoas. Sünnipäev oli lahe. Kohal olid onud ja tädid ja vanaema ja vanaisa, vanavanaema Siiri ja vanatädi ja onude ja vanaonude pojad ja tütred, emme sõbranna oma pojaga. Palju õhupalle ja öökulliteemalisi seinakaunistusi ja suur roheline tort! (emps ise tegi!!! Tubli)  ja siis veel palju süüa, juua ja kingitusi. Meie kinkisime pojapojale autoturvavöö affi, legoklotsid ja öökulli. Lisaks toodi palju huvitavat. Peoperemees arvas, et kui emme sules ei hoia ja vanaema koos teiste sugulastega lobised ja koristab, sest kiireks läks, et kõige kindlam ja parem on teha tõsine nägu pähe ja istuda keset lauda ja mängida morsiklaasidega. Issi Imre korjas õhupallid kokku ja torkis need puruks. Ju oli tema sees mingi pöörane jõud, mis väljapääsu nõudis. Aga suur laps tahab ka tähelepanu ja seda ta sai, kui kobistas auto pagasnikus ja selle tulemusel lendasid heeliumiga täidetud õhupallid kosmosesse. Hallooo kosmos, hallo maa. Õhtul said lapsed kodus puldiga autodega mängida, ja salatit ja torti süüa. Palu õnne Fredy Markus ja hurraa ja hüüame koos printsiga uhhuuu! Oli lahe pidu.

 













































Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...