2. mai 2017

Ratastel kevadet nautima

Olgugi, et selle aasta aprill oli viimase 40 aasta külmeim, siis see ei sega jalgrattaga sõitmist. Tuleb kapist välja otsida soojad ja tuult pidavad riided ning vaim tuleb vaid seada. Sel aastal alustasime vara. Juba märtsis. Ja kanname kiivrit.
Ratta tellis Arko OÜst Manual, sest see väikefirma tegeleb liikumisabivahendite müügi ja uurimisega, annavad ka häid soovitusi, sest 2 meest on ise eksperdid, ratastoolikasutajad ja teavad oma kogemustest, mis on parim liikumispuudega inimestele. Vaata toodete infot siit.
Alguses sõitis Arko esirattaga aga siis valis ta välja rarastooliratta. See on selline tehnikavidin, mis käib jalgratta lenks ratastooli külge. Isegi vändad on küljes aga neid tuleb kätega ringi ajada. Päris hea hoo saab sisse ja keskmine kiirus on üle 10 km.  Tavalised ringid on 8 km. Mina siis tavalisel rattal. Tore on veereda ja ilm meid ei sega. Alguses köhisin aga nüüd naudin mitu korda nädalas värskes õhus väetamist Kakumäel.





2 viimast pilti on sarjas enne ja pärast! Vahe on märgatav. Suure rattaga saab kiiremini ja paremini sportlikku vormi.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...