16. oktoober 2019

Kutse ratastoolitaksobusside esitlusele Endla 59 kl 13

Edastan Tallinna Raepressi kutse. Tulge ratastoolitaksosid vaatama täna kl 13.00 Tallinna Puuetega Inimeste Koja hoovi, aadressil Endla 59


Uued ratastoolitaksod tõstavad sotsiaaltransporditeenuse kvaliteeti



Raepress, 16. oktoober 2019 PRESSIKUTSETallinna linna partner, abivajajatele tõstukiga ratastoolitakso teenust osutav Tulika Takso võtab kasutusele uued kohandatud sõidukid. Täna kell 13.00 tutvustatakse uusi sõidukeid ja nende kasutamist Tallinna Puuetega Inimeste Koja hoovis (Endla 59).
Tulika Takso AS võtab kasutusele uued kohandatud sõidukid, mis tõstab teenuse kvaliteeti veelgi. Kliente hakkab teenindama kolm uut Volkswagen sõidukit, mis on spetsiaalselt kohandatud ratastoolis liikuvate isikute jaoks. Ratastoolitaksosid lisandub jooksvalt ning 2020. aasta kevadeks on plaanis abivajajaid teenindada juba kümne sõidukiga.
Tallinna linna partnerina osutab taksoveoteenust abivajajatele AS Tulika Takso, kes võitis teenuse ostmiseks korraldatud riigihanke ning kellega linn on sõlminud taksoveoteenuse osutamise lepingu kuni 30. juunini 2024. Taksoveoteenust pakutakse sügava nägemispuudega, sügava või raske liikumispuudega isikutele taksokaardi alusel, kes liiguvad väljaspool kodu ratastoolis või käimisraamiga.
Ratastoolitakso teenust ja selle uusi võimalusi tutvustavad Tulika Takso ASi juhatuse liige Anne Rebane, Tallinna abilinnapea Betina Beškina ja Tallinna Liikumispuuetega Inimeste Ühingu esimees Villu Urban.
Ajakirjanikel palun anda oma osalemisest teada press@tulika.ee või telefoni teel 52 11145.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...