28. oktoober 2019

Puhkus ja seiklused augustikuus

August. See oli just alles. 6. augustil jõudsime pimedal õhtul reisilt koju. Oli tore 18päevane puhkusereis Tallinnast Madriidi ja sealt mööda mereäärt ringiga läbi Andorra koju. Iga reisi järel tinnen ennast parema inimesena, kes täis energiat, kogemusi, elamusi ja seiklusi. Autoreis annab nii palju uusi kogemusi juurde. Elu ongi seiklus.
Veel jõudsime reidimuljeid jagada linnas lastele ja jagada üllatuskingitusi lastelastele. Jõime ka head veini ja sõime gurmee sinki, mille Arko reisilt sünnipäeva raha eest endale ostis. Sõime ka melonit, mis maitses koos singiga mõnusalt. Maal saime puhata, ujuda. Tartus sain olla abiks Arkole vabatahtliku abistajana ja kaardistada ligipääsetavust linnateedel, bussipeatustes, ülekäiguradadel, rauteejaamades. Vahelduseks põhitegevusena oli üsna põnev. Käisime ka Arko õel külas ja seenel Karula jätve ääres. Uudistasin suitsusauna ja korjasin metsast kukeseeni ämbri täis.
Eesti saarte vallutamine ja avastamine. Meenub, et jõudsime laevaga nii Prangli saarele töökaaslaastega ja linetantsijatega Piirissaarele muinastulede ööd vaatama, tantsusammul. Mõlemad saared olid mõnusad, vaikus, tuul, toredad kohalikud ininesed ja huvitavad ekskursioonid. Jäi ka aega saunas käia, ujuda ja autokastis ringi sõita. Toit maitses hea, tantsida oli lahe. Tegin ka pilte, mis meenutavad möödunud suve. Eestimaa suvi möödub nii kiiresti, kuid mälestused jäävad.


























































































































































































Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...