4. juuli 2011

Turovskiga ööekskursioonil loomaaias

Eesti Liikumispuudega Inimeste Liit kutsus meid ööekskursioonile, mida juhtis tuntud loomasõber Aleksei Turovski. Nii me siis läksimegi 27. juuni õhtul loomaaeda. Kogunesime grupiks ja nii see ekskursioon saigi alguse kella 7 ajal õhtul ja kestis 3 tundi. Lahe oli käia kakkude ja kotkaste juures ning saime teada, et looma ja linnuriigis esinevad isased ja demonstreerivad oma ilu, vägevust ja suursugusust aga tegelikkuses langetavad valiku kaaslase üle pigem emased. Sauti saime palju huvitavat kuulda ka kitsede ja kaamelite kohta.

Käisime kitsi tervitamas, siis minna hobuseid, kaameleid ja piisoneid uudistama. Vaatasime üle ka ahvid, flamingod, karud ja hülged ning paljud teised loomaaia loomad. Giid rääkis nii huvitavalt, et aeg lendas kiirest, sest sel õhtul oli ka suurepäraselt mõnus juuniõhtu. Tore oli ja kuigi seltskond koosnes üle Eesti kokku tulnud liikumispuudega inimestest, pereliikmetest ja abistajatest, siis keegi ei virisenud, vaid olid tänulikud ja õnnelikud sellise ööekskursiooni eest Aleksei Turovski saatel. Aith ELIl ja Auli Lõoke. Boga tegi ka sellest filmi, mida huvilised võivad varsti Tallinntv-st näha. Tegelikkuses tahaks teinekordki minna sellisesele ekskursioonile.
Pilte näed siit.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...