17. detsember 2014

Tublid sotsiaaltöötajad kutsuti Raekotta vastuvõtule

5.12.2014 tunnustati Tallinna Raekojas sotsiaaltöötajaid. Oli pidulik vastuvõtt abilinnapea pr Merike Martinsoni poolt. Osalesin Raekojas sotsiaaltöötajate pidulikul vastuvõtul. Sellelgi aastal said tunnustuse tublid sotsiaaltöötajad. Mul on nende tublide inimste üle hea meel. Sama suur tunnustus ja rõõm sai mullegi osaks eelmisel aastal, kui olin 12 parima tunnustatud sotsiaaltöötaja hulgas. Kuusk ja Raekoja platsi jõuluturg oli täies hiilguses ja puudu oli vaid kohev lumevaip. Loodan, et lumi ka saabub. 







  

Raepressi uudis selline:
 
Raepress, 15. detsember 2014

Tublid sotsiaaltöötajad täna Raekojas

Täna toimub Raekojas Tallinna abilinnapea Merike Martinsoni jõuluvastuvõtt linna tublidele sotsiaaltöötajatele, 12 parimat saavad ühtlasi rahalise preemia.
Linnavalitsuse vastuvõtule on oodatud sotsiaaltöötajad Tallinna linnaosadest, hallatavatest sotsiaalasutustest ja mittetulundusühingutest; preemia pälvinud on silma paistnud oma hoolivuse ja  pühendumusega või teeninud tunnustuse pikaaegse vastutustundliku töö eest. Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on  Tallinnas valdavalt  väga tublid sotsiaaltöötajad, kelle tööd tuleb väärtustada. „Hea meel on aastalõpukingitusena teatada, et Tallinna linnavalitsus kavatseb järgmisel aastal seda ka palga tõusuga näidata,“ märkis Martinson.   „Hoolekandesüsteemis on oluline  roll ka mittetulundusühingutel, kes on linnale suureks abiks nii kodutute kui puuetega  inimeste ja  lastekaitse valdkonnas ja täna on meeldiv võimalus ka neid tänada.“ Parimate sotsiaaltöötajate tänukirja ja rahalise preemia pälvivad 12 inimest, nendeks on  Kesklinna Valitsuse lastekaitse vanemspetsialist Eda Veskimägi, Kristiine Sotsiaalmaja juhataja Kaja Susi, Lasnamäe Sotsiaalkeskuse juhataja Ivika Kärner, Nõmme linnaosa valitsuse sotsiaalhoole kande osakonna sotsiaalteenuste peaspetsialist Kristel Vallsalu, Põhja-Tallinna Valitsuse sotsiaalhoolekande osakonna koduteenuste peaspetsialist Merili Õras, Tallinna Vaimse Tervise Keskuse teenuste arendusjuht Anu Rahu,  Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse kvaliteedijuht Piret Kuusküll,  MTÜ „Enne ja pärast sündi“ emade ja laste varjupaiga juhataja Pille Kübarsepp,  Haabersti linnaosa valitsuse tervisedenduse peaspetsialist Age Tamm, Tallinna Tugikeskuse Juks töökeskuse juhataja Stina Siem, Mustamäe Linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonna vanemspetsialist Merle Raudsepp, Pirita linnaosa valitsuse sotsiaalhoolekande osakonna vanemspetsialist Ilona Raudsep. Tunnustuse 20 aasta pikkuse silmapaistva töö eest saab  Päevakeskuse Käo keskuse juht Merike Melsas.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...