3. aprill 2015

Tasuta asjade turule asjade kogumine kuni 6.maini ja tasuta asjade turg on 7. ja 8. mail

Alustame taas ASJADE KOGUMISEGA. Paras aeg teha kodus korralik kevadpuhastus ja tuua ära kõik, mida Sa ise enam ei vaja ning kinkida see inimestele, kes väga vajavad kuid puudega lapse või pereliikme tõttu on sattunud majanduslikult keerulisse eluolukorda, kus osta ei jaksa. 

Rõõm on kõigi poolne - sina saad ruumi ja värskust juurde koju ning hea tunde aitamisest!
VÕTAME VASTU asju kuni 6.maini 2015.
OODATUD on kõik asjad, mida inimene eluks vajada võib erinevates suurustes, valikutes, vanustes. 
- RIIDED, JALANÕUD (naiste, meeste, laste, imikute)- KODUTARBED (voodiriided, kardinad, laualinad, nõud, potid-pannid, noad-kahvlid jne)- BEEBITARBED (lapsevankrid, turvatoolid, hooldus, mähkmed jne)- LASTEKRAAM (mänguasjad, lauamängud, jalgrattad, sporditarbed, rattakiivrid jne)- SPORDIVAHENDID JA -RIIDED, JALANÕUD (jalgrattad, suusad, uisud, rulluisud, dressid, tossud jne)- ÕPPEVAHENDID (raamatud, kirjutusvahendid, koolikotid jne)- TEHNIKA (telefonid, arvutid, tv, külmikud, pliidid jms)- HÜGIEENITOOTED (pesemisvahendid, kreemid, kosmeetika)- TOIDUASJAD (kuivained, konservid, hoidised jm)- KOTID, EHTED (käekotid, spordikotid, vööd, kellad, ehted)- MÖÖBEL (suuremate mööbliesemetega, mida käe otsas ära ei jaksa viia, võta palun Ivicaga ühendust ja lepime täpselt kokku kuidas nendega teha)
NB! ENNE KUI SA TOOD, VAATA KINDLASTI ÜLE:1. SÄILIVUSTÄHTAEG (toit, kosmeetika jm)2. KORREKTSUS (asjad peavad olema PUHTAD, TERVED)
PAKKIDEST eelistame kotte (kile, paber, riide, spordi jm), mis jäta palun pealt avatuks, et me sõlmi avades ei peaks neid lõhkuma, siis saavad samade kottidega inimesed asju ära viia. 
VÕID LISAKS TUUA riidepuid ja stangesid.
ASJU SAAB TUUA iga tööpäev kella 10-17 Tallinna Puuetega Inimeste Kotta, Endla 59 Tallinn.Muul ajal toomise osas kooskõlasta meiega aeg (maja muul ajal lukus).

Meie traditsioonilile TASUTA ASJADE TURG toimub sedakorda 7-8.mail. TAT on tore taaskasutus ja kodanikualgatus, kus kõik, kellel on midagi üle, saavad tuua nendele, kellel on see puudu ja ise osta ei jaksa.
Täiendav info ja kontakt:Ivica Mägi ivica.magi@gmail.com

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...