15. september 2017

Tiia Tiik, olen kandidaat nr 945 Haaberstis

Jälle on sügis, jälle on käes kohalikud valimised.
Kandideerin kohalikel omavalitsuse valimistel Haaberstis, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas! Number 945.
Minu sõnum on: Hea elu Tallinnas!


Ma luban, et teen oma tööd südamega ja olen valmis koostööks, sest nii on Haaberstis ja Tallinnas hea elu, paremad võimalused ja koos saab saavutada paremaid tulemusi. Lasteaia õpetajatele ja tugipersonalile suurem palk, sest miinimumpalga eest ei ole meil enam töötajaid, kõnniteed ja kergliiklusteed ligipääsetavaks, et me rohkem liiguksime! Ka tasuta ühistranspordiga. 

Olen sünnist saati Tallinna kodanik. Mulle meeldib elada Tallinnas, kus on meri, mets ja siin on hea elada, liikuda ratastel, ühistranspordiga ja jalgsi.
Mulle on oluline parem elukvaliteet ja liikumisvõimalused kõigile. Mul on 4 aastat kogemust halduskogus, sotsiaal- ja tervishoiukomisjonis ja keskkonnakomisjonis. Seda Mustamäel. Nüüd soovin kandideerida Haaberstis, sest siin on minu kodu. Teen tööd mõistuse ja südamega, sest igapäevaselt töötan sotsiaaltöötaja Tallinna Linnavalitsuses! Tunnen puuetega inimeste, lastega perede ja eakate elu hästi ning olen teadlik nende muredest ja probleemidest.
Et elu oleks hea Tallinnas, siis on vajalik tagada liikumiseks võimalused jalakäijatele, lapsevankriga, rattaga, ratastooliga või autoga liiklejatele.
Korda tuleb teha ka kergliiklusteed, et inimesed rohkem liiguksid, et inimesed saaksid turvaliselt ja ohutult sõita ratastega erinevate linnaosade vahel, naabervaldadesse. Kõnniteed tuleb korda teha, sest kõrged servad, lagunenud teekate, halb valgustus peab muutuma paremaks. 
Autosid on paju aga kasutame siis tasuta ühistransporti. Mina kasutan igapäevaselt ühistransporti ja olen sellega rahul, sest nii pääseb kiiresti liikuma.  Jätame võimalusel autod linna serva ja sõidame bussiga. Bussid, trollid ja trammid on muutunud kaasaegsemateks, korda on tehtud teid ja tänavaid.

Mis on Teie arvates probleem, teema, küsimus mida Tallinnas muuta või paremaks teha?
Kogun kokku ettepanekud ja ma luban, et tegelen nende teemadega ja probleemidele lahenduste otsimisega. Kirjuta mulle tiiatiik@hot.ee .

Valimispäev on 15.oktoobril 2017.

Tule valima.








Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...