30. detsember 2022

Meie reisiblogi - autoreis Horvaatiasse 4

4. päev - 3.juuli 2022

On pühapäev. Eile sõitsime Poola-Tsehhi-Slovakkia-Austria. Päikeselillede põld. Täna kulgeme läbi Sloveenia. Ilm on soe. Eile hommikul 13 c. Täna 35 c. Täna on palju inimesi ringi reisimas ja parklad autosid ja inimesi täis. Sooja on 20 C. Öö oli jahedam, sest peatusime mägedes. Jõuame Ljubljanasse, Sloveenias. Liigume autoga edasi Horvaatia poole. Horvaatias meile sobivat tuba ei õnnestu leida ja võtame kämpingus koha sisse. Oleme sisult suvial majade keskel sissesõidu teel. Arko sinna sisse ei pääse, sest lahtise killustika tee viib wc-de hoonesse aga uksed on seal kitsad ja trepp on ees. Maksame öö eest 30 eurot. 

Parklates on hoiuatussildid, et metsloomi on keelatud toita, prügi tuleb panna prügikasti ja sulgeda tuleb kaas. Eks ikka sellepärast, et loodad taudi ei tooks ja toidujäätmeid otsima ei tule. Võivad nad ju inimestele ohtlikud olla ja autorataste all elu kaotada. Läbisõit 568 km.  











Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...