9. juuni 2010

Kolmapäev, kui puhkusepäev

Tore on võtta kasutamata jäänud puhkusepäevi välja mõne päeva kaupa. Mais kolm päeva ja nüüd siis neljaspäev. Ja ikka üks päev jääb nädala keskel lühikeseks, kui terve eelnev nädalavahetus on olnud töine. Veel eile tööpäeva lõeptades, rabasin kaasa asju, millega täna jätkata soovisin, kui peavalu tegi oma töö ja rongiga Tallinnast Jõgevale sõites veetsin aega lugemisega. Lugemisvaraks oli Tallinna Puuetega Inimeste Koja ajakirja Kojaline 3 number. Huvitavat lugemist oli seal küllaldaselt. Ka mina ise kirjutasin sinna artikli teemal invatransport versus ühistransport.

Võtsin endale ühe kiire vaba päeva ja tulin Jõgevamaale. Maal on ikka päris ilus olla ja mõnus puhata, kuigi jahh mis puhkus see on kui pean tegema neid asju, mida edasi lükkata enam lihtsalt ei saa. Grillida ja väljas jalutada on mõnus, mõnude mõnnu on lesida aiatoolis, nautida päikesepaistet ja toksida sisse artiklit ning õhtupoolikul võidelda sääskedega ja nuusutada grillist levivat suitsulõhna. Väsitab ära küll see puhkamine. Tegelikult ootan ikka jaanipäeva ja pikka suvepuhkust aga enne seda oma töised asjad lõpuni ära korraldada. Homme jälle uus päev.Täna siin ja juba homme hommikuse rongiga Tallinnasse tagasi tööle. Rongisõit on nostalgiline, eriti veel siis, kui harva sõita saab.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...