22. juuni 2010

Juunikuu halduskogus

Mustamäe Linnaosa Halduskogu koosolek toimus 15. juunil 2010.a. järgmise päevakorraga:
Punkt 1. J.Sütiste tee 17 kinnistu detailplaneeringu eskiisprojekti kooskõlastamine.
Ettekandja: maanõunik Aldo Aadamsoo. Selgus, et Mustamäe haigla kõrval asuvale krundile, kus on praegu 2korruseline paekivist hoone soovitakse ärimaale parkimiskohtade asemele rajada lisaks 8-korruselist ärihoonet ning kokku planeeritakse luua 103 parkimiskohta. Asjal oli ka üks suur aga - nimelt kuidas need autod sinna hooneni pääsevad. Selgituste järel saime teada, et 9-kordse maja esine tänav muudetakse 2suunaliseks ja hoone juurde pääseks nn hoovi sisse sõitmisega. PERH soovis ka seda praegust hoonete vahelist tänavat sulgeda ja karta on, et nii tekiks kaos. Hääletamise tulemusel halduskogu liikmetelt poolt arvamust ei saadud.
Punkt 2. Kiili tn 12 kinnistu detailplaneeringu kooskõlastamine. Ettekandja: maanõunik Aldo Aadamsoo. Selle 4-korruselise 16 kortelise korrusmaja ehitamiseks sai luba antud.
Punkt 3. Mustamäe turu projekti tutvustamine. Ettekandja: linnaosa vanema asetäitja Rein Org. Kuulasime, küsisime ja tegmie ettepanekuid. Augustis siis on see Kännu kuke juurde Mustamäe turu planeerimine jälle päevakorral. Gerd Tarand kirjutas oma blogis sel teemal pikemalt http://www.gerdtarand.eu/arhiiv/5973 .Pilt on ka sealt otse võetud.
Punkt 4. Muud küsimused - neid seekord eriti ei olnud, olid teated aga need ilmuisid ka eilses Mustamäe ajalehes.

Ilusat puhkust.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...