19. juuni 2010

Appi, vargad...

On koolilõpetamiste aeg... ja nii nagu eelnevatelgi aastatel on meie Tammsaare tee kortermaja ees käinud öised külalised ja röövinud lilli. Kurb on, et pisike pojeng, mis esimest korda meid oma 5 õiega üllatas oli hommikuks puhtaks rebitud - just laastatud nii, et õievarsgi peenras vedeles. Veel eile hommikul ja õhtul käisin nuusutamas ja sain pildilegi selle röövitud roosaõielise iluduse.

Kuulge inimesed minge ja ostke omale lilleõied vaasi või pruutidele kinkimiseks Szolnoki turult. See paarkümmend krooni lillemuttudele pole palju anda. Seniks kuni seda Szolnoki turgu veel on. Mina olen oma koolilõpetamiste ja suvesünnipäevalastele lilled just nendelt eakatelt pruadelt ostnud. Ei taha aastaringselt kinkida nelke, roose ja krüsanteeme. Eesti aiialilled on nii armsad, lõhnavad ja saajale erilised. Ei saa ju sarnaselt Tallinna Botaanikaaiale igale poole tarasid ümber ehitada.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...