2. juuni 2010

Lastekaitse päevast

Igal aastal 1. juunil on see päev. eilse uudistekünnise ületas kasiinode nõudmine, et 18aastaselt peaksid noored saama kasiinosse. Mina arvan, et siin pole võrdsekohtlemisele sobilik viidata. 21aastaselt on inmene küpsem. Olgu siis põhjuseks kasiinode kehv majanduslik kasu, kuid minu arvates on hea, et kasiinode arv on vähenenud ja alkoholi ööpäevaringselt poodides ei müüda.


Lapsi tulebki kaitsta. Mõned kaitsevad lapsi kõige ja kõigi eest, kuid mina arvan, et vanuse kasvades tuleb ka piire nihutada. Rääkida, rääkida, rääkida. Lapsi on erinevad ja nende arenng on erinev aga vägivalda ei tohiks õigustada miski. Nii käis see Kuslapi kohtusaagagi eile uudistest läbi. Tean, et loomaaeda ma mitte kunagi oma lastega sel päeval ei külasta. Põhjuseks on ammune loomaaia päev, kus lapsed väsisid, kohal oli palju rahvast - mulle nii ei meeldi. Mina tahan minna loomaaaeda jalutama ja teha piknikku ja nautida loomi, lilli ja mõnusat suveilma. Varsti tahangi minna. Meelitan lapsed kaasa ja teeme suurema külaskäigu koos sugulastega.

Eile õhtul ootasin lapsi koju, kes tulid suhteliselt hilja, sest käisid shoppamas, üks oli uue dressipluusi saanud ja teine ruudulised lühikesed püksid. Mina kinkisin poistele lastekaitsepäevaks sokid ja deodorandi. Sõime grillvorste ja friikaid, sefiiri ja serbetti.

Lapsed on toredad ja kaitseme siis neid ohtude ja inimeste eest, kes neid püüavad...
ostulõksu, kasiinodesse, inimkaubandusse, smslaenudega...

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...