2. detsember 2010

Säravaim koostööpartner - Tallinna Ülikool

Kiitust pole kunagi palju, eriti veel siis kui on toredaid üliõpilasi, kes vabatahtlikku tööd tahavad teha. Korduvalt oleme abiks saanud noori ja tublisid inimesi.

Tallinna puuetega inimeste koda valis oma selle aasta säravaimaks toetajaks Tallinna Ülikooli, mille tudengid on vabatahtlikena kaasa löönud paljudes koja ettevõtmistes.

Puuetega inimesi toetas enim Tallinna Ülikool

Tallinna Ülikooli tudengid on vabatahtlikena juhendanud puuetega inimeste loomingulist tegevust, aidanud korraldada invamessi ja aitavad praegu üles ehitada koja raamatukogu. Tallinna Ülikooli rektor Rein Raud ütles auhinda vastu võttes, et puuetega inimeste kaasamine ülikooli ja kogu ühiskonna ellu on äärmiselt oluline. Ta lisas, et taoline koostöö aitab tudengitel vaadata maailma märksa avarama ja terviklikuma pilguga ning on seetõttu väga vajalik. Rektori sõnul on Tallinna Ülikool loonud puuetega inimestele õppetöös osalemiseks samaväärsed tingimused kõigi teistega, näiteks on õppehoonetes mugav liikuda ka abivahenditega.«Ülikool on kõigile,» kinnitas ta.

Fotode autorid Tiia Tiik ja Tiiu Hermat

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...