7. detsember 2010

Liisi Koiksoni jõulukontsert oli lahe

Mulle meeldib see laulja juba aastaid. Mäletan kui Liisi Koikson oli veel väike tütarlaps ja esines televiisoris. Aaasta tagasi käisin vilistlasena Tartu Emajõe Kooli juubelil ja siis kuulasin Liisit Jaani kirikus. VÄga suure emotsionaalse kogemuse sain . Sel suvel esines ta Jaan Tätte kontserdil, mis oli täis tuult, tormi ja äikest. Kirjutasin sellest oma blogis 8.augustil Tuulevaisel ööl . Naljakas oli kuulda Jaani tögamist, et paremaid taustalauljaid ei leidnud, sest tegelikkuses oli ta parim!Kui meie tegevjuht Tauno Asuja ütles salapärasel moel, et selle aasta jõulukontserdi esineja on leitud. Jäin kõrvu kikitama ja kui kuulsin, et laulma tuleb Liisi siis olin rõõmus. Täna siis toimus kontsert, millele eelnes tervitus EELK Tallinna Piiskopliku Toomkoguduse õpetaja Urmas Viilmalt.

Jõulukontsert oli lahe, sest Liisi Kokison laulis ainult talle omaseid lugusid ja mulle väga meeldis. Jäi isegi väheseks, sest oleks tahtnud veel ja veel ja veel kuulata. Taustaks mängivad pillimehed olid muhedad ja mänisid hästi. Rahvastki oli kogunenud nii palju, et meie puuetega inimeste tegevuskeskuse saal väikeseks jäi ja rahvast seisis püsti ning jagus kaldteele ja treppidelegi. Oma 100 inimest oli kohal, sest meie jõulukontsert on hea traditsioon. Ju seda näitas hea maitsega esinejate valik. Liisi esines täismajale.

Pilte üritusest näed siit.
PS mina meilidele fotosid ei saada.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...