17. veebruar 2011

Pirital targemaks saamas 16.02.2011

Eile käisin oma teadmisi täiendamas raamatupidamise alaselt, sest Eesti Invaspordi Liit edastas kutse ja kuna koolituse hind oli soodne, siis otsustasin minna. Arko viis mind kohale Tallinna Pirita TOP Spa hotelli. Ise sõitsin liftiga 3.korrusele ja otsisin üles konverentsiruumi nimetusega AEGNA. Koolituse nimetus oli „MTÜ aastaaruande esitamine ja muudatused seadustes spordialaliitude – ja klubide raamatupidajatele“ ja koolitajaks Ave Sepik Eesti Finantsteenuste Agentuur OÜ-st. Koolitus sai teoks Eesti Kultuurkapitali toetusel ja selle korraldajaks oli projektijuht Liisa Roos Spordikoolituse ja -Teabe SA-st. Korraldus ja koolitus oli väga hea tasemega. Sain nii mõndagi huvitavat teada, millest tähtsaim oli see, et enam ei pea tegema tegevjuhtkonna deklaratsiooni, samas tuleb erilist rõhku panna tegevusaruandele, mis on reklaam ja visiitkaart mtü tegevusele. Kolmandaks sain teada seda, et tuleb teha juurde lisa X, milles lahti kirjutada sündmused peale bilansipäeva ehk teadagi Eesti liitumine eurotsooniga 01.01.2011 ja lahti kirjutada vahetuskurss 15.6466 krooni = 1 eurot.
Jälle targem. Pärast kutsusin Arko endale järgi ja seniks jalutasin päikesest sätendaval lumekoorikul mere ääres. Vahtisin loomade ja inimeste jälgi ja menus lugu, mida rootslased kutsusid mister president song - kes need jäljed siia jättis, kes neid jälgi mööda käis. Klõpsisin mõned pildid ka oma mo iiltelefoniga. Talv kestab veel oma külmakraadidega aga päike on nii kevadiselt soe ja mõnus. Tuju kohe parem ja meel erksam. Pirita tunnuslauseks on mereõhk teeb vabaks!

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...