5. märts 2011

Valimiskampaania on lõppenud, homme valima

Paljud ongi juba oma hääle andnud. Kes eelvalimisel, kes e-valimistel Internetis. Inimesed on teadlikumad ja tahavad oma häält anda. Ju on piisavalt infot ja teadlikkust, et minna valima. viimane võimalus on homme, valimistepäeval 6.märtsil 2011. Õhtul loetakse hääled kokku ja siis on selgub, kes on riigikogu liikmed.

Täna tegime taas kampaaniat Nõmme kultuurikeskuse juures ja Magistraali kõrval Lepistiku pargi kõrval. Ilm oli ilus, kuid tuuline aga päike paistis juba päris kevadiselt. Linnudki on häälekamaks oma lauludes muutunud. Lumi sulab ja talve selgroog on murtud. Tuul lennutab salajaste iilidena telki ja valimismaterjale mööda linnatänavat. Seepärast ongi sellel pildil telk nii pikuke. Aga seda vaid loetud minutiteks, siis jälle kõrge telk, mida tuulepuhangute korral neljakesi tuli paigal hoida. Teetermosega nii õnnelikult ei läinud aga õnneks jäi terveks.

Kohal olime päris arvestava arvu inimestega, kuigi oleks lootnud rohkem meie 3. ringkonna kandideerivate inimeste aktiivset osavõttu. Paljud sotsiaaldemokraadid olid kohal ja suhtlesime inimestega. Kohal olid ka Keskerakond ja IRL. Inimesed astusid ligi, küsisid meilt ja rääkisime elust, koolitoidust, haridusest, pensionitest, lastetoetustest, tasuta kõrgharidusest ja paljudest muudest teemadest, probleemidest, koostööst, võimlaikust koalitsioonist. Tulevikust rääkisime ka. Seekordne valimiskampaania on minu jaoks olnud õpetlik, pakkunud uusi võimalusi, sh osalemist raadiosaates ja kindlasti olen saanud rohkem kogemusi ja ennast tutvustada. esmakordselt suutsin kaasata om tuttavaid kampaaniasse ja nii sai ära jaotatud kõik oma valimismaterjalid. Hea oli otsepostitus Mustamäe ja Nõmme postkastidesse, valimisreklaamid ja inimeste endi aktiivsus. Rahvas on ootel, et kuidas jagunevad hääled ja millised on valimistulemused. Mina usun, et elu Eestis läheb paremaks ja loodan uude algusesse ja tänan kõiki abilisi ja toredaid erakonnakaaslasi, kes sellel külmal ajal abiks olid. Eks homme saame teada.

Sinu hääl loeb - tule kindlasti homme valima! sina otsustad.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...