16. mai 2011

RATASTOOLIDES VÕIDU KIHUTAMA!

Esimene Rullituuride etapp toimub 22.mail Tallinnas Lillepi pargis (Pirita Selveri kõrval).
OOTAME TEID OSALEMA 2,5 km sõidule algusega kell 12. Juhendi leiate siit http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/detail/id/967/
Stardimaksude pärast ei ole vaja muretseda, nende eest hoolitseb Eesti Invaspordi Liit.Me sõidame suure rulluisutajate grupi ees, kõik ratastoolid stardivad korraga.Sõidame erinevates klasside - nõrgad ja tugevad käed eraldi, aktiivratastoolidega, naised-mehed eraldi arvestuses.
Rajal on üks tugev tõus ja kaks laskumist (Arko sõitis raja läbi ja ütles, et saame hakkama!). Laskumistel tuleb pidurdada, tõusu peal on ka rulluisutajad meid aitamas.
PALUN ANDKE OMA OSALEMISEST TEADA KUNI teisipäevani, 17.mai kell 12.00 meilile eil@eil.ee. Kutsud teid veelkord üles kindlasti osalema, sest meiega on arvestatud, meid oodatakse ja meie huvi on ratastooli võidusõitude populaarsus taastada!Kaugemalt tulijatele transpordi kompensatsiooni võimalus, palun võtke selles osas minuga ühendust eil@eil.ee või tel 50 83 905 kaudu.
PALUN LEVITAGE INFOT OMA RATASTOOLIS SÕPRADELE-TUTTAVATELE JA KÕIGILE VÕIMALIKELE OSALEJATELE!

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...