18. mai 2011

Netiraadio - kuula head eesti muusikat!

Täna siis lõpuks ometi avati see kaua oodatud netiraadio. Eriti tore oli see, kui aasta tagasi otsiti liikumispuudega inimest sinna raadiosse tööle ja korraldati konkurss, mille alusel Arko suure muusika sõbrana ka kandideeris ja töövestluse edukalt sooritas. Mina toetasin ja uskusin temasse, teades tema pühendumist ja soovi saada tööd. Nüüd on Arko olnud üle aasta tööl ja üks mitmest suure töö tegijast ja täna kohale kutsutud. Raadiojaama lõid Eesti Autorite Ühing ja Eesti Muusika Eksport MTÜ.

Läksime kella 15ks Nokia kontsertmajja kohale ja imetlesime kuulsaid ja ilusaid lauljaid, muusikuid ja tegijaid. Kohal olid Koit Toome, Ithaka Maria, Metsatöll, Iiris Vesik, Els Himma, Vello Orumets, Tanel Padar, Anne Erm jne. Avasõnad lausus Juko-Mart Kõlar ja siis pidas pika ja sütitava kõne, milles tänas kõiki muusikuid, tegijaid ja autoreid jne ja ilus oli kuulda, et Arko Voolu ka kiideti, sest tema see usin töötegija ja muusika üleslaadija koos Mikk Targoga. Avamine oli selline, et 9 netiraadio stiili avasid erinevad inimesed, kellelt eelnevalt Mikk ja Juko küsimusi küsisid. Naljakas, pidulik ja meeldejääv. Telekanalid, raadiojaamad ja ajakirjanikud olid ka kohal.

Sõbrad - netiraadio täieneb iga hetkega ja muusikute esitlused on oodatud. Eelnev kvaliteedi kontroll ja siis saavad playlistidesse palad lisatud ja kuuldavaks. Mõtlemapanev oli kuulata, et muusikapoode on vähemaks jäänud ja eesti muusikute plaadid on kaubanduskeskustes müügil seni kui neil läbimüüki on ja peale seda, kui 2 nädalat pole plaate müüdud, siis võetakse müügist ära. Internetipõhine netiraadio.ee on kuuldav ja lugusid on võimalik osta, kui soovi on. Usun, et raadio saab töösse ja võidab kuulajaid. Õnne ja edu.

Loe lisaks:
Reporteris Täna alustas tegevust netiraadio
Õhtulehest Mikk Targo kogus Eesti muusika netiraadiosse ja GALERII: avati uus eestimaine internetiraadio
Postimehes Täna paisati eetrisse uus üheksa kanaliga internetiraadio
Eesti Päevaleht Eile sündinud netiraadio.ee menu ületas loojate ootusi

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...