8. september 2011

Sügis tuleb tasapisi

Sajab ja siis on jälle päikest ning siis jälle pilvisust. Huultele tuli selline imesõna nagu pilvitab, sarnane päevitab sõnale... Sel nädalalal oli tore alustada linetantsu hooaega esmaspäeval. Vana jalaviga tunda ei andnud ja enesetunne oli päris hea ja tore jälle Kaie Segeri juhendusel Endla 59 saalis jalga keerutada. Kordasime vanu ja õppisime 2 uut tantsu selgeks. Eks näis palju järgmisel korral meeles on. Kordamine ju tarkuse ema.

Teisipäeval tegin tööd ja kui pärastlõunasel ajal tahtsin tõusta püsti ruudulist paberit otsima, siis ei suutnud liigutadagi. Selg oli nii valus, et kole oli isegi koju minna. Kutsusin Arko tuppa saamiseks vanema poja appi, sest minust abi polnud, kuid tuppa ja voodisse tahtsin kiiresti saada. Õhtul tekkis pisipalavik aga isegi keerata ja pöörata oli raske, eriti voodist tõusmisega. Valu oli nii suur, et hädapärast liigutasin ennast. Hommikul siis suhtlesin oma perearstiga ja sain digiretsepti ning soovituse osta käsimüügist Capsicami salvi ning selga soojas hoida. Eile oli nagu veidike parem juba aga täna hommikul on taas istuda nii raske, et kohe selline tunne on, et selg läheb paigast ära või pooleks. Pole mul ennem selliseid hädasid olnud. Arko ja lapsed on siiski mõistvad ja toimetavad minu asemel.

Eile õhtul läksime apteeki ja arvutipoodi, sest sessi ajal konspekteerida arvutis on mugavam ja kiirem, kui kaustikutesse kirjutada. Pole enam harjunud ka, sest käsi väsib ja oma teksti on suht keeruline pärast veerida. Arvutis on kohe parem, saan teksti suuremaks panna. Vana läptop on hea aga selle kaasas tassimine muudab selja ja õlad raskuse tõttu haigeks. Käisime mitmes poes ja kohtusime Tiiu ja Taaviga, kel samuti üliõpilasena sama mure. Klickist leidsin ühe Samsungi musta läptopi ja küsisin enne ostmist üle, et kas värv on must. Müügimees kinnitas, et jah kui tahate musta, siis saate musta. Kodus panin sööki köögis ahju ja pliidile ning siis hüüdis Arko elutoast, et üllatus. Ilma arvutile pilku heitmata küsisin, et kas on valge? No must see laptop ei olnud, vaid oli hoopis elevandiluu värvi kaanega aga klaviatuur oli must. Kurjaks tegi selline valetamine ja müüja ebaprofesionaalsus Kristiine Klickis, kus isegi minu üleküsimise peale saan teist värvi kauba. Viimane kord kui käisin Renega Rocca al Mare Prismas, siis kohapeal tsekki ei vaadanud ja siis selgus, et dressipükse saime 1 paari aga tsekil oli neid 2 korda kassast läbi lastud. Eks toetame kaudselt meie kaubandust olematu kaubaga, kuid kogus märgates nagu ei viitsi enam hilja õhtul uuesti tagasi sõitma hakata. Kassapidajad nagu ei vastutagi oma töö tulemuse eest?

Nüüd siis üritan täna sessile minna koos oma uue läptopiga. Naersin, et ei tea kas peaks nüüd teda värvi pärast hakkama kutsuma londikeseks? Kotis rohkem ruumi ja aku peab ka selle masinal lubaduste järgi kauem vastu. Säästud kahanesid kiiresti aga kui asja tarvis on, siis pidi selle ära ostma. Täna lähen loengusse EPI Koja majja ja lektorgi teada tuntud inimene ning teemagi tuttav. Loodan, et igavaks ei lähe. Trolliga sõitmisest täna veel ei unista ja nii peab Arko taksojuhti minule tegema. Tore on.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...