1. veebruar 2012

Täna on Hispaania kultuuriõhtu

Tallinna Puuetega Inimeste Koda kutsub huvilisi täna  kell 16 Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskusesse (Endla 59)  järjekordsele kultuuriõhtule, mis seekord on pühendatud Hispaaniale.
Hispaania kultuuriõhtu läbiviijateks on Euroopa Vabatahtliku Teenistuse välisvabatahtlikud Aroa Moron Garzaran, kes abistab Muumipere Lastesõimes ning Wilma Picapiedra, kes on abistaja Tallinna Kullatera Lasteaias. Aroa ja Wilma tutvustavad  kultuuriõhtul oma sünnimaa ajalugu, kombeid, toitumistavasid, muusikat jm. Koos vaadatakse slaidishowd, videosid ja kuulatakse muusikat. Tallinna Puuetega Inimeste Kojas on varem toimunud Itaalia, Saksa, Katalaani, Austria, Rumeenia, Armeenia, Poola ja Kreeka kultuuri õhtud, kus eri riikide Tallinnas tegutsevad vabatahtlikud on tutvustanud oma maa kultuuri ja tavasid. Osavõtt on tasuta ja üritus tõlgitakse inglise keelest eesti keelde.
Teave: Tallinna Puuetega Inimeste Koda. Telefon: 656 4048, e-post: koda@tallinnakoda.ee, http://www.tallinnakoda.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...