16. veebruar 2013

Maamaksu vabastus tuleb siiski

No aru ma ei saa, kuidas see minu kodune aadress saab keerulisem olla, kui kellelgi teisel. Nagu Arkol polnud probleeme aadressiga aga siiski tuleb alati vaidlustada ja üle küsida. Kui lastele saab nime vaida, siis aadressi ei saa valida ja kui ongi lisa tähed, murrud ja siis ongi keeruline kokku viia registriaadressi ja elukohta... Enne seda ei miskit maamaksu maksmist. Tore uudis on see mulle ja ma arvan, et paljud teisedki inimesed, kes arvavad, et nad ei peaks maksma, saavad seda küsida telefoni teel või siis kirjutada.  Paari päevaga saabubki vastus.

Linnavaraamet teatas eile jägmist:

Lp Tiia Tiik,
Kuna Teie aadress on ebastandardne siis programm ei suutnud tuvastada, et Teie elukoha andmed ja omandi andmed ühtivad. Täpsustasime Teie andmeid ning Te saate maksuvabastuse. Maksu- ja Tolliametis saame Teie andmed korrigeerida järgmise nädala jooksul. Andmete õigust soovitame kontrollida e-maksuametist alates järgmise nädala lõpust alates. 
Vabandame ebameeldivuste pärast,
Kadry Rosenberg, Maa hinna osakonna peaspetsialist, Tallinna Linnavaraamet, 640 4281


Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...